ТОШЕ ПРОЕСКИ ЕГЗОТИЧЕН СОН Lyrics

Сон, чуден сон,
Жолто обоен,
Во некоја земја, далечна
Мирис, опоен..
Песок, трагови,
Ми шепотат ветрови,
По нив одам јас,
За да дознаам каде си...

Рефрен:

Како ѕвезден прав,
Ти негде исчезна,
Те молев,
"немој да ме оставаш сам,
Од сонот да се разбудам"..

Исток, сончев зрак
И сон егзотичен,
Со него,
Пак се роди новиот ден,
Но без тебе, сам без тебе
осамен..

Сон, чуден сон,
Жолто обоен,
Во некоја земја, далечна
Мирис, опоен...

"Прости ми", ми рече ти,
Видов сјај во очи коси..

Рефрен:

Како ѕвезден прав,
Ти негде исчезна,
Те молев,
"немој да ме оставаш сам,
Од сонот да се разбудам"..

Исток, сончев зрак
И сон егзотичен,
Со него,
Пак се роди новиот ден,
Но без тебе, сам без тебе
осамен..

See also:

31
31.70
Frank T N Two Kulo 1 Pie Lyrics
Porretas 03.- Marihuana Lyrics