16-Kafile - KUVVETMIRA RAP STI www.kampusforum.com Lyrics

Bana devam et derdin ancak sen bitirdin oyunumu.Bu kalp içinde paramparça sildim attım onurumu.Bir tebessüm eserin olsa , çok görürdüm gururumu.VuRdUm;öfkem ön planda,kaybettin huzurunu.Bırakmamak gerekli tutulan ellerinden.Hayata tek seferlik ömrümün bu son kozuydu.Selağsı verilen benim,sevinmelisin bu kez gülümsemelisin.Kayıp giden ömür biter ki dalıp düşünmelisin. Sensiz tüm dakikalar kayıp ve korkak. Bakışlarımda ölümün maskesi. Kırık çıkık bu kalpte sillesi. Acıydı etkisi. Büyüktü hilesi .Kara çalan o gözlerinde saklı siyahın incesi. Anlaşılan o ki zamn hafıza bir kayıptı. Süzülen bu gözlerden tek bir damla yaştı. Aşikar sözün cevabı bilki hep aşikardı. Onca yanlış sonrasında BEN veririm kararı.

Gecelerde saklı hayallerim-benim-Günlerim zati bitkin. Bırak çoğalsın anlımda çizgilerim-çoğalsın-hatra meraksız dosta tutmam kin-ben-kimim ben? Kimselerdeyim? Kime gider gelirim? Kimle üzülür, kimle gülerim? Beni anlaması için kimi görür gözlerim? Senelerim hasretle geçti, yoktu beklentim. Umutları ben tepmedim. Kadere boyun eğmedim. Sevdiğimi çok özledim hep kararı ben verdim. Erdim sandım,çok yakındık ancak ben bir Er'dim. Kırılgan olmak tek derdim, duyguları serdim. Şimdilerde çok pişmanım, BOŞUNAYMIŞ HER YAS. Gönl-ü yek zet mahlas...

Kaç bakalım ne kadar kaçacaksın benden? Kimseden alamadığın o sıcaklık dalgalarına benim elimden. Yanar gözlerim, buharlaşır yaşlarım. Yara yar olmaz gayr-ı sevenden ve benden.

Yellerim yıkık bu çevrede ve ellerim soğuktu her gece. SESSİZ. Hep yolumda bir bilmeceydi, sözlerim kaçardı benden. Bir şiirdim eskilerden. Karanlıktı önceden. İmzamı attım sadece. Kaç kere yenik düştüm kadere??? Yanına bulaşan ölüm müydü, yoksa bir küfür mü? Kaç yazardı yapılan her bir eylem? Kaç beyinde karşı gelen? Tek seferdi belki beklenen ve özlenen. Gözlenen çıkarların, gözüne soktum kalemi. Söylenen yalanların, özüne ittim geçmişi. Son dilekle kaldım yolda, yanıbaşımda bir dua. İzlerim derin bu yolda ve hayatta. Yarına bir yarayla vardım ancak çok derindi. Bir çocuk tanırdım eskiden, çaresizdi. Tanrı aldı benden, kırdı. Kimdi kalbe hükmeden ve yerle birdi duygular. Kimsesizdi, kelimelerdi.

Eksilerde moralim. Eskiler kilerde saklar bildiklerini, gizli saklı kalır bense alenen ortadayım. Kendim olmanın çabasındayım. Sevdiğim yalan. Nefretin doruk noktasındayım-tepede- Karar benim, sonuçtan etkilendiğim sürece zarar benim kabulum, hep kırılan benim gururum. Anlamadığın kadar hasarlı kalbim -ölmüş- umudum son toprak parçasını da üzerime dökmüş -ört üstümü- Ezberimden sildiğim şarkılar kadar hatrın olsa, belleğimde yerin yok. Anımsamam ki en zor anda bile. Her anıyı atarım içime. Tek burada duranlarlayım, Geçip gidenle işim yok -olan var mı?- Puslu gözlerinde gördüğüm o gerçek nerelerde? Sanırım süren doldu Tanrım, sıradaki nerde? Biri gelir biri gidermiş öyleyse istifamı sunarım. Çok güzeldi duygularım kapandı perde----------------------------

See also:

35
35.118
Los Inhumanos Me Duele La Cara De Ser Tan Gu Lyrics
Lita Ford Hit 'N Run Lyrics