Iskeletler Diyarinda Bir Et Parcasi Lyrics

VERSE 1
Yarini olmayan dünlere yazilmis her siir ve sair olmus her fikir ki kaleme düsmüs her sözü. Hep karanlik anlatildi sarkilarda günyüzü. Yalpalayan ömürler asikar hüzün görüntüsü. Yalnizlikla sevisir oldun, karanlik hep zifir ve gökyüzünde günesin dogum sancilarini bekledin. Dogmamis çocuktu dogacak, her isik hazin sihir ki; hediye olacak her yarin manevi hazinedir, vasiyetimdir, cümlelerimin her kelimesi sahi asi, Sagopa yorgun tek tabanca 26 arifesi. Kimler önüne geçebilir zamanin akisinin, cümlelerimin noktalarina kaç zamanda ulasirim. Yasarim iskeletler diyarinda bir et parçasiyim. Varimi yoktan aldim. Daldim çoktan derin uykuma vardim, beklemekle geçti yillarim ve kar beyazdi saçlarim, karamsar yazdi rhyme'larim ve tarumardi sabrim,harbi yasadim benligimle çok savastim yazdim olmadi ve kaçtim, rap uzatti elini çekti kulagimi. 'yaz' dedi! Emir bir farzdir. Farzin adresinde sen ikamet halinde, bu Tanri'dan bir arzdir. Öylesine güç oldu, böylesine bir gidisi resmetmek, kalemi makina yaptim, her çizikte kareler aldim, sundum önüne Yaradanin ve bekledim cevabini, hep cevapsiz kaldi çagrim, bagirdim!...

Nakarat

Raks edemedim yine yenildim, aksimi göremedim kör oldum
Haksizin vuramadim sakagina, baksin kör gözlerime...

VERSE 2
Çuvala konulan her ölüydü günüme zehri zerkeden ve yuvasi yikilan her virandi parasal harbe itilen, zoraki savasa alinanlardi okulu terkedenler ve eli biçakli her bebeydi kabusumda raks edenler, buna da çok sükür demekle geçti onca garibe sene ve lehine gidisi rehine tuttuk fethine kalktik, olmamis diyarlarin adini koyduk,otura kaldik, kiçimiz üstü isyan ettik.
Kadere sivadik (yo!...)horoskoplarinla yarina bir bakis mi bugünün, aksilikle geleni dislamak mi sömürün, hepiniz gömülün, fallar oynasin bu oyunu,sallar sallasin sonunu, bir duada gizli ödülün, bir nazarda sakli hüznün, temelli var olus hayali, bosunadir vaatleri, sisteminde virüsü saklar her beyin ve an çatar atak yapar ve bin çuval ceset kapar, tenhalar yüz görümlük, yurt olur zaman donar.

See also:

40
40.32
OOMPH! Mutters Schoß Lyrics
Tocotronic Jungs, hier kommt der Masterplan Lyrics