Sörlin Lägger Mig Ner (prod. IceTail) Lyrics

Vers1
Vem minns mig den dagen jag stoppar ting, och saker stannar upp då jag somnar in. Vem kommer vara den som gråter, och känner att nu kommer kännslor åter.. Jag vet inte vad jag ska säga, är trött och färdig alla dagar i ända, vaknar med kännslan av hatet och räddslan att saker ska hända jag pratar om dessa. Undrar bara vart de ska vända, pallar inte höra detta pratet om vänskap, för mycke snack häromkring, fast dom alltid sagt om de är nånting, så de är bara prat man hör, borde inte ta in de men de är klart man gör, sånt man hatar för, de skänker problem, så jag glömmer bort och jag lägger mig ner..

Ref.
I lay down.. i want you to remember..

Vers2
Jag kännde de när jag vaknade idag att många frågor jag ställt ännu saknar ett svar.. Blir glad för ett tag men sen dalar de neråt på en strappats vandrar gatan åt fel håll. De slår igenom en kännsla av saknad och tomhet i mig jag vill vända tillbaka, slippa tänka på vad vännerna pratar när allt kommer kring är man lämnad att hatas.. Tårarna rinner de är floder, känner ibland hur jag försvinner från jorden, ber om hjälp men de är ingen som tror mig.. Så jag flyr iväg med micken och orden. När alla har gått hem, vänner och andra så undrar jag själv om jag om dom känner detsamma. När allt är svårt så känner av de, så glömmer jag bort och sen lägger jag mig ner..

Ref.
I lay down.. i want you to remember..

Vers3
Sånt man hatar för, de skänker problem, så jag glömmer bort och jag lägger mig ner.. När allt är svårt och jag känner av de, så glömmer jag bort och sen lägger jag mig ner..

Ref.
I lay down.. i want you to remember..

See also:

40
40.65
Javier Solís Farsante Lyrics
Green Day -01- At the Library Lyrics