Gatans Lag Skalla Sparka Lyrics

det är en solig dag och inget tar emot, man sätter sig och knäpper upp en öl. då får jag se en jävla idiot och hela dagen är förstörd. han sitter i en bil med sitt falska jävla smile och raggar på en bimbo med stora bröst..

REF..
skalla , sparka , s___a aldrig slå innan blodet stänker från mina sänderslagna knogar. skalla , sparka s___a aldrig slå innan blodet stänker på mina nyputsade kängor. skalla , sparka s___a aldrig slå innan blodet stänker från mina sönderslagna knogar. skalla , sparka s___a aldrig slå innan blodet stänker på mina nyputsade kängor.

som om inte detta vore nog så kommer det fram en sketen snut "du det vore nog bäst om du tog o drog, så där kan du inte sitta och se ut, du är en skam för våran park så som horor, pest och knark. ditt jävla nsse svin stick här ifrån!

REF..

det börjar dugga mot mitt korta hår, jag svär och höjer näven emot skyn då kommer det ett par med labrador och det vänder sig i magen och jag spyr! jag tycker så nasister, snutar och brats men svenssons är dom jag hatar mest ja hela vårat samhälle är byggt för deras skull jag hatar dom och deras jävla hund!

REF..

See also:

42
42.25
Big Bad Voodoo Daddy Wild Saxaphone Lyrics
In Strict Confidence Hero Lyrics