UnderGroundRap.NL - TNT Elk Woord Lyrics

Ik zie het even niet meer zitten,
dus sta op,
om de stilte te verbreken want iedereen slaapt nog,
en ik laat los, zak dieper naar de grond, vlak voor dat ik te pletter sla vangt iemand me op maar wie is hij of zij die mij de hand toe reikt en verstandig lijkt te zijn en niet deelneemt aan de strijd, dat ben jij. En ik verstijf als een lijk en ik schrijf voel de dingen die pijn in je brengt.

Confrontaties met wat ik heb weg te stoppen, jarenlang verborgen heb in het binnenste van me mond, maar het lag op het puntje van me tong en de waarheid is hard als de val in de afgrond, hoe verzint tie soiets en in elke zin zit verdriet maar het voelt fantastisch als ik van binnen geniet maar ik zie dat ik drastisch verander in een gast die z'n hart niet vertrouwt spit omdat tie aanziet.

Elk woord is een traan,
elke zin is een snik,
elke tekst die ik schrijf met me pen dat ben ik,
en ik knik en ik spit wat me hard er van vind de muziek is m'n vriend, het is alles of niets. 2x

Kan niet zeggen dat hip hop het enige is in m'n leven maar geloof niet dat iemand mij beter heeft begrepen, hij leeft m'n leven accepteerd m'n gebreken en verenigt de mensen die er het meest omgeven en hij vertekend niet, de realitijd is hard, door hem vergeet je niet, bepaald met je hart. het teken van vriendschap dat tie er altijd voor je was.

En't was apart het lot dat je door breken van zon en de nacht maar breek niet met volle kracht tot waar ik op heb gewacht, ik draag de last, en baan me een weg naar de doekoe, kussen onbeslapen omdat ik rustig me teksten zoek ik zoek de warmte ik raak onderkoeld zit gevangen in de kooi die het leven wordt genoemd en ik ben bang, voor hoe het verder met me moet zet me masker af en lees maar uit m'n ogen hoe 'k me voel

Elk woord is een traan,
elke zin is een snik,
elke tekst die ik schrijf met me pen dat ben ik,
en ik knik en ik spit wat me hard er van vind de muziek is m'n vriend, het is alles of niets. 2x

See also:

42
42.51
The Rocket Summer Move Lyrics
Macabre The Boston Strangler Lyrics