02. moja reč cesty niet Lyrics

Proste som vstal, spálil blunt, zbalil dva, dvere vytrhol z pántov, spal som nepokojným spánkom. Zdalo sa mi že horí asfalt, šatka cez ksicht, kapucňa na hlavu, toto už nie je rap s___. Som crazy, láka ma ostrie noža, keď sa oň obtrie koža keď sa obzriem po vás. Z oči žiara a v noci moje druhé ja spriada plány pri ktorých v žilách tuhne plat. Hej barman, dva krát koktejl. Ktorý? Ten molotov. Diabol ma poveril istou špinavou robotou. Som súčasťou hry, čo nemá pravidlá som súčasťou tmy, v kapse mám páčidlá. Kde to bývala tá moja bývalá, zadný vchod, prerezať káble potom rovno do spálne. Je to zvláštne, vyzerá krásne keď spí, no ja som zlý, produkt doby čiernych dní. Ces't la vie, láska raz a navždy. Musíš tam, kam musí raz každý. Nôž skrz krk, krv, kŕč, smrť, koniec show. Tak sa maj ty b____ si ready to go. Zažil som toho mnoho s ňou, ale dosť bolo snov. Nemohol som odpustiť ako ma mohla opustiť, tak som popustil uzdu fantázii, skuril trochu šivy zabil ju a podrezal si žily.

Ref:
Let it out, ja som to spraviť musel, zobrať ten nôž a podrezať krk tej čúze. Oh no, jak mám byť šťastný keď, keď nie je cesty späť, keď žiadnej cesty niet.(2x)

Bolo to ďalšie z tých rán, keď do práce nestíham. Z postele do gatí, po stý krát champion run. Schody berem po štyroch, je to vždy to isté, debilné reči o pracovnej morálke v hlave mám twister. Môj šéf bol hovado a k tomu slizký kár, od nervov z toho po práci som chceckoval blízky bar. Keď som v ráži tak mám v paži ako štofér. Musíš to zažiť, cítim sa jak 100 kilový cholerik čo slope. Preto skončil zle raz som to spraviť musel, looser ma buzeroval vkuse, bol to čisto jeho prúser. Vrazil som mu do krku pustenú vŕtačku a pridal f___, na to mu 360 voltov dalo francúzák. Ešte som si stihol s jeho sekretárkou zašukať, mám jej číslo domov, iba neviem kedy zavolať. Keď sa skrývam po pivniciach ako v tráve had a som rád keď sa mi podarí v nejakom bare nachlastať. Bol to zvláštny deň keď pán 666 spravil svoj malý test, skúsil svoju malú lest, ale vysrať sa na to, ja som musel pichat a musím vždy keď počujem v hlave tie husle z psycha. Nemám žiadne výčitky ten chlap to schytal zaslúžene. Odľahlo všetkým z firmy, susedom a jeho žene. Iba jedno ma sere sú tak pokrytecké svine, žiaden vďak, že to bolo v mojej réžii a vine. Pravda je vraj vo víne, tak denne chlascem, v istej rovine som štastný aj keď možno sa len chvascem. Môžes vidiet môj tieň, jak líže okraje stien, ostávam fresh, lebo viem že aj pes má svoj deň.

Ref:(2x)

Komplot, Moja reč, S M.

See also:

48
48.2
La Rue Kιtanou Bonhomme de chien Lyrics
Varios La Consentida Lyrics