String Forces kade begas Lyrics

Гледаме небиднини и вистини.
Слушаме невистини и причини.
Ќе сме летале, ај и јас, ај и јас.

Зборуваме, но сами не се слушаме
Тишината во сонот ќе не прекрие
Ќе сме молчеле, ај и јас, ај ијас.

Огништето не ти згрешило.

Каде бегаш, нели гледаш,
јас и ти во тој свет не припаѓаме.
Како ќе сме ние чисти,
капка роса таму труло се кај што е.

Посакуваме акција, случување.
Нудиме дразба, надмудрување.
Ќе се спасиме, ај и јас, ај и јас.

Предците од нас не се откажуваат.
Туѓи бајки не не залажуваат.
Ќе останеме, ај и јас, ај и јас.

Огништето не ти згрешило.

Каде бегаш, нели гледаш,
јас и ти во тој свет не припаѓаме.
Како ќе сме ние чисти,
капка роса таму труло се кај што е.

See also:

49
49.49
Kris Kristofferson Final Attraction Lyrics
Mariah Carey Say Somethin' (Morales Radio Edit) Lyrics