Ardian Trebicka Nuk e kuptoj si humba zemren Lyrics

Sa here qe ndjehem une i vetmuar
Ne udhekryq me shfaqesh ti
Me floe te fshihet
Gjysme e fytyres
Si dielli i veres nen rete gri

Nen rete gri endje e thelle
Dhimbje e bute dhe fshehtesi
Nuk e kuptoj si e humba zemren
Ne nje reklame ku ndodhesh ti

Neteve me drita ti je e huaj
Drita e henes te ben te lehte
Ti ke nje brenge por nuk ma thua
Ne syte e kalter e mban te fshehte

See also:

49
49.79
Windir Svartasmeden Og Lundamyrstrollet (Live) Lyrics
Renato Russo A Cruz e a Espada Lyrics