Kliché Okay Okay Boys Lyrics

Hoved tekst:

Nat efter nat
Jeg går ind i en bar
Ryger cigaretter
Vi taler ikke sammen
Okay okay boys
Nat efter nat
Du står og danser
La la la la lala
Jeg går ned ned ned
Til svingende mantras
Okay okay boys
Nat efter nat
Een eller anden
Som du
Vil godt ha håret farvet
Jeg har lyst til mere
Mmmmmmmmh
Okay okay boys
Alt står i flammer
Lad mig brænde op
Lad os smelte sammen
Okay okay boys
Alting begynder med en lyd

Supplerende tekst:

"Alt staar i Flammer. Øjet staar i Flammer: de synlige Ting staar i Flammer: Synsbevistheden staar i Flammer: Synsberøringen staar i Flammer: den deraf betingede Følelse staar i Flammer: hvadenten den nu er behagelig eller ubehagelig eller ingen af Delene, staar ogsaa den i Flammer.

Og Øret i staar i Flammer: de hørlige Ting staar i Flammer: Hørebevistheden staar i Flammer: Høreberøringen staar i Flammer: den deraf betingede Følelse staar i Flammer: hvadenten den nu er behagelig eller ubehagelig eller ingen af Delene, staar ogsaa den i Flammer.

Og Lugteorganet staar i Flammer: Objekterne for Lugteorganet staar i Flammer: Lugtebevistheden staar i Flammer: Lugteberøringen staar i Flammer: de deraf betingede Følelser staar i Flammer: hvadenten den nu er behagelig eller ubehagelig eller ingen af Delene, staar ogsaa den i Flammer.

Og Smagsorganet staar i Flammer: Objekterne for Smagsorganet staar i Flammer: Smagsbevistheden staar i Flammer: Smagsberøringen staar i Flammer: den deraf betingede Følelse staar i Flammer: hvadenten den nu er behagelig eller ubehagelig eller ingen af Delene, staar ogsaa den i Flammer.

Og Føleorganet staar i Flammer: Objekterne for Føleorganet staar i Flammer: Følebevistheden staar i Flammer: Føleberøringen staar i Flammer: den deraf betingede Følelse staar i Flammer: hvadenten den nu er behagelig eller ubehagelig eller ingen af Delene, staar ogsaa den i Flammer.

Og Tænkeorganet staar i Flammer: Objekterne for Tænkeorganet staar i Flammer: Tænkebevistheden staar i Flammer: Tænkeberøringen staar i Flammer: den deraf betingede Følelse staar i Flammer: hvadenten den nu er behagelig eller ubehagelig eller ingen af Delene, staar ogsaa den i Flammer.

See also:

50
50.7
Kosheen Catch (Ferry Corsten Vocal Remix) Lyrics
Bicosi Me Acuerdo Lyrics