Gjorgji Krstevski Vo Nepovrat Lyrics

ВО НЕПОВРАТ
Нарација:
Ти напишав ведра песна
за таков вечно да те паметам
ведар и насмеан
Прости ми што текстов
сепак е тажен
засекогаш ќе бидеш дел
од нашето срце

Нов ден од луѓе со маски во ред
Јас во својот свет со тага покриен
Ти си веќе само златна прашина
И каде и да сум ветрот за мене те залепува

Рефрен 1:
Тажно е се' те нема тебе
вечноста те зеде
за грев во вечно време
Во стихови ќе скријам
лош ден плач на гитара
о проклето е тажно
штом небото те бара во неповрат

Вечно наш на синот божји да си тој
од бели облаци го слушаш плачот мој
ќе носам траг во душа толку јак
и верно ќе ти следам траг
за негде горе да те видам пак

Рефрен 2:
Тажно е се' те нема тебе
вечноста те зеде
за грев во вечно време
Во стихови ќе скријам
лош ден плач на гитара
о проклето е тажно
штом небото те бара во неповрат

See also:

50
50.58
Eros Ramazotti Bambino nel tempo.mp3 Lyrics
Rossi Vasco Gli spari sopra Lyrics