Трајче Манев Осамен Lyrics

Сам сум во ноќва тивка
и сонувам со очи отворени
го слушам твојот шепот мил.
Сонувам за дните поминати,
за тебе веќе одминати
и како да сакаш да кажеш, не.

Реф. 2х

Ти што ми ја украде душата
ти што ми ја зароби младоста
зашто ќе патам во животот
за кого ќе дадам се.

Сам сум во ноќва тивка
и сонувам со очи отворени
го слушам твојот шепот мил.
Сонувам за дните поминати,
за тебе веќе одминати
и како да сакаш да кажеш, не.

Реф. 2х

Ти што ми ја украде душата
ти што ми ја зароби младоста
зашто ќе патам во животот
за кого ќе дадам се.

See also:

50
50.95
sneaker pimps can't find my way home Lyrics
Tan Bionica Vidas Perfectas Lyrics