Sahtiyan Komada Martı ft. Kolera Lyrics

Kalbim sıfıra indi içimdeki martı komaya girdi. Müsait bir yerde... Çıkartabilir miyim tripleri.
Yaratıcılıklar sessiz ihanetlerde kullanılmakta, hezihanlar haksizlik gibi ortada, sokak itleri dışarıda, olumun kuru karnavalında, düzenini bozdum hayatında, alev almış bir hayvan gibi koşmak isteyenler arkamda. Vurdumduymazlık... Vurdumduymazlık, ben sizi bir yerden tanıyorum ama çıkartamıyorum sıkışmış. ... avutlar insanları avutmuyor yine de. Bilin bakalım soldan sağa bu altı harfli sözcük ne? Faili meçhul bir hüzün çöktüğünde içine delice, ... ... ... Doğru bağırırım ben bu dünyanın insanlarından sıkıldım, ... Ruhun dolu burada buldum oysa ben onu yatağımın altına attım sanıyordum, iste o benim... . Ekmek kızartma makinesinde... Uygun boşluğa elimi soktum. Kendimi boşluklarda buldum, konuştum. Kalbim sıfıra indi içimdeki martı komaya girdi, biçare ettirecek soluk oyuk kalbime yenildi. Bekledim... ... ... Yazdı... Yoktu. Kimsenin hatri kalmadı, kapalı gözleri ağladı.

[Sahtiyan]
Kalbinin dikine düsen yıldırım sonucu ölen martı, bin asırlık... Sahtiyan zahti, ey ama gerek var mı? Madalyonun her yüzü, ödevimi yapmadım. Buhran vakti hastalığımın bodoslama dalmadım. Ne kadar fark etsen de ben yalnızlığın adamıyım, rap... ... Edemeyen ufak bir k__ar mıyım? Fakirhanemizde toprak olacaz be muhterem, dıştan pazarlıkta olanlar doksun kurdeşen. Yol gecen hanına dondu şerefi zaht kader, üçüncü gözüm acildi bu adam şüphe eder. Aceleyle menzil alınan yoldan Sahtiyan. İlle... Bas âlim olsan her zaman. Kalbim sıfıra indi içimdeki martı komaya girdi, biçare ettirecek soluk oyuk kalbime yenildi. Bekledim... ... ... Yazdı... Yoktu. Kimsenin hatrı kalmadı, kapalı gözleri ağladı.

[Sahtiyan]
Çelik yelek gibi, acıyı giydim kursun geçirmez ki yüreğim, sözlük oldu kalbim sırasında nerdeyim? Uzatmaları oynayan kral ise derviş oldu cinnetim. Güneşe gözünü açan bin kirat eymenim. Gözlerim yansıtır odak noktasını gerçeğin. Bos yemin ile temin edilen sahte bir zemin. Hayır, getirmez gayit ise bölünmez. Karavana ile atılan dostluk silinmez. Malumatınız var mı hani tekin edilen ben, korsanlar tarafından hükmedilen denizden. Ben ve esen rüzgârlar kesen, sahile atılmış her çapa kemikten. Kalbim sıfıra indi içimdeki martı komaya girdi, biçare ettirecek soluk oyuk kalbime yenildi. Bekledim... ... ... Yazdı... Yoktu. Kimsenin hatrı kalmadı, kapalı gözleri ağladı.

See also:

50
50.101
Nigtwish Ocean Soul Lyrics
Indochine & Wampas harry poppers Lyrics