Лева патика Неправда Lyrics

Сакам BMW Alpina, но немам ни за Drina
Мамо, мамо спаси ме
Сакам женска луда фина, да биде како Лина
Мамо, мамо спаси ме

Неправда, па тоа е неправда
Имаш ти, немам јас
Сите велат дека многу барам
О барам, барам но немам!

Сакам, сакам да сум славен, јас сегде да сум главен
Мамо, мамо спаси ме
Уф што сакам да сум славен, кај Кети да сум главен
Мамо, мамо спаси ме

Неправда, па тоа е неправда
Имаш ти, немам јас
Сите велат дека многу барам
О барам, барам но немам!

See also:

50
50.102
Jose Alberto - El Canario Te voy a Saciar de Mi Lyrics
Marco Masini Il bellissimo mestiere Lyrics