Magija Dali seushte si moja Lyrics

Сега јас тивко шепотам
ми требаш ти вечерва
одалеко слушам музика
и очи затворам.

А твојот лик се појавува
како да сака да прозбори
а се прашувам дали
сеуште моја си

Дали повторно ти ме бараш
дали сеуште ме сакаш ти
дали вечерва јас ти требам
дали сеуште моја си
Дали ме бараш

Последен пат со тебе
кога те милував
во моите очи солзи
како ѕвезди светеа

И тогаш сфатив
колку многу ми требаш
на мене ти
а се прашувам
дали сеуште моја си

Дали повторно ти ме бараш
дали сеуште ме сакаш ти
дали вечерва јас ти требам
дали сеуште моја си

Се прашувам дали сеуште моја си..

See also:

57
57.4
10-Si_Volviera_A_Nacer_Nk90.lite Lyrics
LMF 傲氣長存 Lyrics